1928-ის შვრიის ფანტელი - 1 ჭ რძე - 1 ჭ წყალი - 1 ჭ შოკოლადი -1 ფილა ნუში ½ ფორთოხალი ან 1ც მანდარინი. ½ ბანანი თაფლი გემოვნებით
მომზადების წესი:
- ჩაასხით ქვაბში რძე და წყალი, ადუღების შემდეგ დაუმატეთ შვრიის ფანტელი, ხარშეთ 5 წუთის განმავლობაში;
- მზა ფაფა გადმოიღეთ ჯამზე და დაიწყეთ მისი გაფორმება. ნუშის გული შეგიძლიათ ჩაახეხოთ, ან მთლიანად ჩაყაროთ;
- გაფცქვენით მანდარინი /ფორთოხალი და გააცალკევეთ, შემოაწყვეთ ფაფის გარშემო;
- გახეხეთ ან დაამტვრიეთ შოკოლადის ფილა, მოაყარეთ ფაფას;
- თაფლი მოასხით გემოვნებით;
გემრიელად მიირთვით!