ინგრედიენტები:
1928-ის შვრიის ქატო - 1 ჭ. 1928 კეფირი - 500 მლ. წყალი - 500 მლ. ჭარხალი - 1 ც. კიტრი - 2 ც. კვერცხი - 2 ც. მწვანე ხახვი - გემოვნებით მარილი - მწიკვი
მომზადების წესი:
- მოხარშეთ ჭარხალი და შემდეგ გაასუფთავეთ
- 1928-ის შვრიის ქატოს დაასხით ადუღებული წყალი, გააჩერეთ 30 წუთით
- კეფირი გააზავეთ წყალში
- ხახვი, ჭარხალი და კიტრი დაჭერით წვრილად
- დაჭრილ ბოსტნეულს დაასხით გაზავებული კეფირი და დაუმატეთ შვრიის ქატო. მოაყარეთ მარილი
- მოხარშეთ კვერცხი და დაჭერით კუბიკებად, მოაყარეთ ჯამში დასხმულ ბორშს.
გემრიელად მიირთვით!