ხილ-ბოსტნეულის ფერი მიგანიშნებთ, რისთვის არის ის სასარგებლო - ნარინჯისფერი, მწვანე, წითელი და ლურჯი ფერის საკვების გავლენა ორგანიზმზე - მშობლები

ხილ-ბოსტნეულის ფერი მიგანიშნებთ, რისთვის არის ის სასარგებლო - ნარინჯისფერი, მწვანე, წითელი და ლურჯი ფერის საკვების გავლენა ორგანიზმზე

2024-03-21 13:52:17+04:00

რა ხდება ორგანიზმში, როცა რა მნიშვნელობა აქვს ხილ-ბოსტნეულის ფერს და რაში გვეხმარება კონკრეტული ფერის საკვები

როგორც სპეციალისტები განმარტავენ, ხილ-ბოსტნეულის ფერებსაც მნიშვნელობა აქვს, როცა მათ ჯანმრთელობაზე გავლენას ეხება საქმე. სხვადასხვა ფერის ხილ-ბოსტნეული განსხვავებული მიმართულებით გვეხმარება. კერძოდ:

ნარინჯისფერი პროდუქტები

1-1711014833.jpg

ნარინჯისფერი პროდუქტები აუმჯობესებენ მხედველობასა და აჯანსაღებენ იმუნურ სისტემას.

მწვანე ფერის პროდუქტები

top-view-fresh-green-apples-with-limes-feijoas-parsley-isolated-white-wall-141793-76284-1711020301.jpg

მწვანე ფერის პროდუქტები ჯანსაღად კვებაში გვეხმარებიან, აუმჯობესებენ იმუნურ სისტემას და ებრძვიან ქრონიკულ დაავადებებს.

წითელი ფერის პროდუქტები

3-1711014995.jpg

წითელი ფერის პროდუქტები კანის სიჯანსაღესა და ჯანმრთელობას ხელს უწყობენ და გულ-სისხლძარღვთა დაავადებების განვითარების რისკს ამცირებენ.

ლურჯი ფერის პროდუქტები

4-1711015081.jpg

ლურჯი ფერის პროდუქტები კი ტვინის მუშაობას, სისხლის მიმოქცევის სისტემას აუმჯობესებენ და ანთებითი პროცესების განვითარებას აფერხებენ.