როგორი განლაგება უნდა ჰქონდეს სამზარეულოს, რომ დიასახლისი მალე არ დაიღალოს
Prev
2 / 2

5. თუ ტერიტორია საშუალებას გაძლევთ, ზონებს შორის დაშორება 60 სმ უნდა იყოს. სამუშაო ზონა ქურასა და ნიჟარას შუა უნდა იყოს და არა უმეტეს 80 სმ-ისა იყოს.

6. სირბილში დრო რომ არ დაგეკარგოთ, ურნა დადგით მარცხნივ, სარეცხი საშუალებები ნიჟარის დაბლა, უჯრაში, ხოლო ჭურჭლის სარეცხი მანქანა - მარჯვნივ.

7. სამუშაო ზონის ქვეშ აუცილებლად უნდა იდგეს ურნა.
mshoblebi
8.
კარგი იდეაა, თუ ურნას, სამუშაო ზონის ქვეშ გამოსაწევ თაროზე დაამაგრებთ. ბოსტნეულის დასუფთავების შემდეგ ურნიან თაროს გამოსწევთ და ყველფერს მასში აკურატულად ჩაყრით.

9. ნიჟარისთვის მაღალცხვირიანი, მოხრილი ონკანი დააყენეთ, სადაც დიდ ქვაბებსაც კი მოხერხებულად გარეცხავთ.

10. თუ ხშირად ამზადებთ, უმჯობესია, ბოსტნეულის გასარეცხად შხაპისთავიანი დრეკადი ონკანი დააყენოთ. ის აგრეთვე იდეალური ვარიანტია ფართე და ორმაგი ნიჟარისთვის.
გახსოვდეთ, რომ მცირე დეტალებიც კი კომფორტულ გარემოს შეგიქმნით სამზარეულოში და საქმიანობას ნაკლებად დამღლელას გახდის.
Prev
2 / 2
5859
ბეჭდვა
მოგვწერეთ თქვენი შეკითხვები და მოსაზრებები
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
მსგავსი სიახლეები
გამოკითხვა
მოახერხეთ თუ არა დასასვენებლად ბავშვების წაყვანა, ხართ თუ არა კმაყოფილი და რა თანხა დაგიჯდათ ეს დაახლოებით?