ქალები, რომლებიც ძალიან დიდ დროს ხარჯავენს საჭმლის მომზადებაში... ამერიკული მედიცინის ცენტრის ექიმები, კვლევების მეშვეობით ამტკიცებენ, რომ ქალები, რომლებიც ძალიან დიდ დროს ხარჯავენს საჭმლის მომზადებაში, დიდი შანსი აქვთ გულ-სისხლძარღვთა დაავადებებისა.
გამოკვლევებმა აჩვენეს, რომ ქალებს, რომლებიც იშვიათად ამზადებდნენ სადილს სახლში, 3-ჯერ უფრო ნაკლები შანსი აქვთ გულ-სისხლძარვდა დაავადებებისა, ვიდრე ქალებს, რომლებიც ხშირად ანებივრებენ ოჯახს გემრიელი საჭმლის მომზადებით.
გარდა ამისა, უკვე ოფიციალურადაა დამტკიცებული, რომ ქალების უმრავლესობას უწევს რეგულარულად მოამზადოს ოჯახში საჭმელი... გაგრძელება