საკვირველია, რადგან ფრანგები ხომ ტონობით ყველსა და პურს მიირთმევენ, დიდი რაოდენობით ალკოჰოლს იღებენ, მაგრამ ფორმაში ყოფნას ყოველთვის ახერხებენ.
ახლახანს გამოქვეყნებული ახალი კვლევის შედეგებით, გაირკვა, რომ საქმე ყველშია, რომელთა უმრავლესობა აჩქარებს მეტაბოლიზმს.
დანიელმა მკლევარებმა კოპენჰაგენის უნივერსიტეტიდან, შემდეგნაირი კვლევა ჩაატარეს - აიღეს 15 ჯანმრთელი ფრანგის შარდი და განავალი, რომლებიც რეგულარულად მიირთმევდნენ ყველს და სვამდნენ რძეს. ზოგიერთი მათგანი კარაქსაც
აღმოჩნდა, რომ რძის პროდუქტების მოყვარულებს, დადებითი ფუნქციის ნაწლავური ბაქტერიები აქვთ. განაგრძეთ კითხვა