როგორ შევინახოთ კამა მაცივარში ისე, რომ ახალივით იყოს - პატარა ხერხი
როგორ შევინახოთ კამა მაცივარში ისე, რომ ახალივით იყოს - პატარა ხერხი
კამა დიასახლისების საყვარელი საკმაზია. მის გარეშე კერძების უმეტესობას სულ სხვა გემო აქვს. კამის სამკურნალო თვისებები უძველესი დროიდანვე ცნობილია: მასში შემავალი მინერალები აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას და წმენდს სისხლს. კამა შეიცავს მინერალურ მარილებს, კალციუმს, მაგნიუმს, ფოსფორს, რკინას, ეთერზეთებს, ვიტამინებს: C, A, B, PP.

დღეისათვის ძალიან ბევრი დიასახლისი მიმართავს კამის გაყინვას მაცივარში, გამომდინარე იქიდან, რომ ამ სახით შენახული ის მთელი წელი ხელმისაწვდომია. ეს მართლაც ასეა, მაგრამ ამ მეთოდით შენახული კამა კარგავს სასარგებლო სამკურნალო თვისებებს. ჩვენ გასწავლით საუკეთესო ხერხს, რომელიც საშუალებას მოგცემთ კამა დიდხანს
შეინახოთ და თანაც ისე, რომ მან საკუთარი უნიკალური თვისებები მაქსიმალურად შეინარჩუნოს.

ახალი კამა კარგად გარეცხეთ, გააშრეთ და წვრილად დაჭერით. დაჭრილი კამა მოათავსეთ წინასწარ კარგად გარეცხილ და გამშრალ შუშის ქილებში. გაგრძელება
6013
ბეჭდვა
მოგვწერეთ თქვენი შეკითხვები და მოსაზრებები
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
მსგავსი სიახლეები

გამოკითხვა
რომელია თქვენი ბავშვის საყვარელი მულტფილმი?
ყველაზე კითხვადი