სასარგებლო რჩევები სამზარეულოში დაშევებული შეცდომების გამოსასწორებლად სასარგებლო რჩევები სამზარეულოში დაშევებული შეცდომების გამოსასწორებლად:
1. თუ ხორცის ხარშვისასა ვერ მოასწარით თავზე მოყენებული ნადების მოხდა, ქვაბში ჩაამატეთ 1 ჭიქა წყალი და დალექილი ნადები კვლავ ზემოთ წამოტივტივდება.
2. არასოდეს ჩატოვოთ კერძში დაფნის ფოთოლი, რადგან ის კერძს კარგ გემოს ხარშვისას აძლევს, შემდეგ კი უკარგავს არომატს.
3. თუ გსურთ კატლეტები წვნიანი და ფუმფულა გამოგივიდეთ, ფარშს დაამატეთ ოდნავ მოშუშული ხახვი და გატარებული, უმი კარტოფილი.
4. დაიმახსოვრეთ კატლეტის შეწვა უნდა დაიწყოთ მაღალ ცეცხლზე, როგორც კი შეიბრაწება, მაშინვე დაუწიოთ პარს და ისე დაასრულოთ შეწვა. გაგრძელება