მწვანილი ყველაზე უკეთ ინარჩუნებს ვიტამინებს და თავის არომატს ბევრი დიასახლისი ზამთრისთვის მწვანილს ყინავს, ზოგი აკონსერვებს, ზოგი – ახმობს, ზოგი კი ამარილებს...
შენახვის იმ მეთოდით, რომელსაც ჩვენ გთავაზობთ, მწვანილი ყველაზე უკეთ ინარჩუნებს ვიტამინებს და თავის არომატს.
მწვანე ზეთი ქილაში
ამ მეთოდით ყველანაირი მწვანილის შენახვა შეგიძლიათ: კამის, ოხრახუშის, რეჰანის, ქინძის, ორეგანოს...
ინგრედიენტები:
მწვანილი
ზეთი (ზეითუნის, სიმინდის, მზესუმზირის)
ქილები