აი, რატომ შეიძლება გახდეს პური სერიოზული საფრთხე ჩვენი ჯანმრთელობისთვის!
აი, რატომ შეიძლება გახდეს პური სერიოზული საფრთხე ჩვენი ჯანმრთელობისთვის!
წარმოიდგინე შემდეგი სიტუაცია: მიდიხარ შინ მშიერი, იღებ პურს და აღამოაჩენ, რომ ქერქს ობი აქვს მოდებული. რას მოიმოქმედებ? ბევრი ადამიანი თვლის, რომ პურზე გაჩენილი ობი – ბუნებრივი პროდუქტია და მასში ვერაფერს საშიშის ვერ ხედავს.
რა თქმა უნდა, გამწვანებული პურის ქერქის ჭამა სასიამოვნო არ არის, ამიტომაც შენ მაშინვე მოაჭრი პურს დაობებულ ნაწილს, ხოლო თუ დანარჩენი ნაწილი ჯანმრთელად გამოიყურება, მიირთმევ. ზოგიერთი კი საერთოდ თვლის, რომ ობი სასარგებლოც კია, ის ხომ პენიცილინს შეიცავს.
მაშ ასე, ობი, რომელიც საჭმელ პროდუქტზე ადამიანის ჩ
არევის გარეშე გაჩნდა, ნამდვილად არ არის სასარგებლო! როცა სოკო ჩნდება პურ-ფუნთუშეულზე, ის საკმაოდ საშიშ ნივთიერებებს წარმოშობს და ძალიან სახიფათოა ჯანმრთელობისთვის.
მეტიც, თუნდაც სულ პაწაწინა ადგილას იყოს ობი გაჩენილი, ნიშნავს, რომ საკვები მთლიანად დავირუსებულია. სოკოს გრძელი, ძაფისებური ფესვები აქვს, რომლებიც მთლიანად ედება პროდუქტს (შესაძლოა, ისინი საერთოდ შეუმჩნეველიც იყოს).
რა მოხდება, თუკი დაობებულ პურს შევჭამთ? განაგრძეთ კითხვა
ტეგები: ობი პური
3979
ბეჭდვა
მოგვწერეთ თქვენი შეკითხვები და მოსაზრებები
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
მსგავსი სიახლეები