როგორ მოვამზადოთ ტოლმა ვაზის ფოთოლში
როგორ მოვამზადოთ ტოლმა ვაზის ფოთოლში
ტოლმა ვაზის ფოთოლში კიდევ უფრო სასარგებლოა, თუმცა აუცილებელია, ვაზის ფოთლები ნორჩი უნდა იყოს, რომ კარგადაც გაახვიოთ და მისი მირთმევაც სასიამოვნო იყოს.

დაგჭირდებათ:
ვაზის ფოთლები, მარილი და პილპილი, მწვანილი, ხახვი - 1 ცალი, საქონლის ან შერეული ფარში - 500 გ, ბრინჯი - 100-150 გრამი

მომზადება:
ბრინჯი მოვხარშოთ, გადავწუროთ და გავაციოთ.
ფარშს შევურიოთ ბრინჯი, დაჭრილი ხახვი, მწვანილი, მარილი და პილპილი. ყველაფერი კარგად ავურიოთ.

თუ ვაზის ფოთლები ნედლია, აუცილებლად მოვწალოთ 1-2 წუთი მდუღარე წყალში. თუ დამარილებულია,
1-2 საათით დავალბოთ ცივ წყალში.

ფოთოლზე დავდოთ ფარში და გადავახვიოთ. ჩავალაგოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი ან წყალში გახსნილი ტომატპასტა (თუ ტომატით გინდათ). ვხარშოთ 30-40 წუთი, ხორცის მომზადებამდე.
მივირთვათ არაჟნის ან მაწვნის სოუსით.
2868
ბეჭდვა
მოგვწერეთ თქვენი შეკითხვები და მოსაზრებები
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
მსგავსი სიახლეები
ყველაზე კითხვადი
გამოკითხვა
რამდენ ლარს შეადგენს თქვენი ოჯახის ყოველთვიური შემოსავალი?
```