ხორცის ფარშს, როგორც წესი, პურის დამატებით "აბევრებენ". თუმცა ამით ხორცის გემო იკარგება. გატარებულ ხორცზე წიწიბურის დამატება კი ხორცის გემოს აუმჯობესებს. ჩვენ გასწავლით წვნიანი, სურნელოვანი, ოქროსფერი კსტლეტების დამზადებას წიწიბურის დამატებით.
ინგრედიენტები:
- 300 გ. გატარებული ხორცი
- 200 გ. წიწიბურა
- 1 საშუალო ხახვი
- 1 კვერცხი
- სანელებლები გემოვნებით
- მცენარეული ზეთი შესაწვავად
მომზადება:წიწიბურას დაასხით მდუღარე წყალი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან. ბურღული უნდა იდგეს 30 წუთის განმავლობაში. დააფარეთ თავსახური და დაიწყეთ შეზავება.
განაგრძეთ კითხვა