როგორ მოვუმზადოთ მანის ფაფა ბავშვს ყველაზე გემრიელად - 2 მეთოდი
როგორ მოვუმზადოთ მანის ფაფა ბავშვს ყველაზე გემრიელად - 2 მეთოდი
მანის ფაფა ბავშვთა კვების კლასიკაა - მრავალი წლის განმავლობაში დედები და ბებიები ამზადებდნენ მას. მანის ფაფა შედიოდა საბავშვო ბაღების მენიუში. ის უმჯობესია მოხარშოთ წყალში, ცოტაოდენი კარაქის, რძისა და შაქრის დამატებით. თუ ბავშვი არ ჭამს რძის პროდუქტებს ან ალერგიულია ლაქტოზაზე, შეცვალეთ რძე ვაშლის წვენით.

წვენს შეურიეთ წყალი 1:1 თანაფარდობით.

დაგჭირდებათ:
ვაშლის წვენი 200 მლ;
წყალი 200 მლ;
მანის ბურღული;
შაქარი 4 ს/კ = 32 გ;
მარილი 1 მწიკვი = 2 გ;
კარაქი;
ვაშლი;
დარიჩინი.

მომზადება:
ჩაასხით ვაშლის წვენი და წყალი პატარა ქვაბში. ჩაყარეთ მანის
ბურღული და კარგად აურიეთ, რომ
გაიხსნას. დადგით დაბალ ცეცხლზე და გამუდმებით ურიეთ. მოხარშეთ ფაფა დაბალ ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში, სანამ არ შესქელდება. დაამატეთ შაქარი და მარილი. აურიეთ. ბოლოს, დაუმატეთ კარაქი და თხლად დაჭრილი ვაშლი.

იხილეთ მეორე მეთოდი

altსიმართლე მანის ფაფაზე - რატომ იკავებენ პედიატრები მისგან თავს


287
ბეჭდვა
მოგვწერეთ თქვენი შეკითხვები და მოსაზრებები
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
myquiz
მსგავსი სიახლეები