სიმინდის ბურბუშელა ყველასთვის ხელმისაწვდომი ნუგბარია. მისგან მშვენიერი ხრაშუნა ტორტი მზადდება.
ინგრედიენტები:
170 გ. სიმინდის ბურბუშელა
200 გ. ნაღების კარაქი
1 ქილა მოხარშული შესქელებული რძე
1 ჭ. ნიგოზი
კენკრა მოსართავად
მომზადება:ბურბუშელა ზომის მიხედვით დაჭერით 3-4 ნაწილად (ნაჭრები უნდა იყოს დაახლოებით 1 სმ ზომის). დაჭრილი ბურბუშელა მოათავსეთ ფართო თასში, მოსახერხებელი შერევისთვის. ამ მიზნით, ჩვეულებრივი ქვაბი ან თასი გამოგადგებათ. ნიგოზი დაჭერით და მსუბუქად შებრაწეთ ტაფაში საუკეთესო არომატისთვის. ამის შემდეგ, შეურიეთ ბურბუშელას.
განაგრძეთ კითხვა