საჭირო მასალა:
5 საშუალო ზომის ყაბაყი
400 გრ ფარში
3 საშუალო თავი ხახვი
7-8 ცალი საშუალო ზომის პომიდორი
100 გრ მაგარი ყველი (ყველის გარეშეც შეიძლება)
4 ცალი კვერცხი
2 სუფრის კოვზი ტომატის პასტა
150 გრ არაჟანი
მარილი, სუნელები, მცენარეული ზეთი
მომზადება:
ხახვი ტაფაზე მოშუშეთ, დაუმატეთ ფარში, მოაყარეთ მარილი, წიწაკა, ტომატის პასტა.
ყაბაყი მსხვილ სახეხზე გახეხეთ, დააყარეთ მარილი და გაწურეთ.
ფორმას წაუსვით ზეთი, მოათავსეთ მასზე ყაბაყის ნახევარი, ზემოდან - ფარში, მერე ისევ ყაბაყი. ზემოდან დაალაგეთ პომიდორი. მოასხით არაჟნისა და კვერცხის ნარევი, ბოლოს მოაყარეთ გახეხილი ყველი.
გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში, 30-35 წუთით.