როგორ გავაკეთოთ ქარვისფერი გარგარის ჯემი?
როგორ გავაკეთოთ ქარვისფერი გარგარის ჯემი?
დიასახლისებო, დროა დაიწყოთ ზამთრისთვის მზადება, გთავაზობთ ფრანგი კულინარის რჩევებსა და რეცეპტს უგემრიელესი, ქარვისფერი გარგარის ჯემის მოსამზადებლად:

1. 1 ცალი გახეხილი ლიმონის კანი შეკარით დოლბანდში. ლიმონი კი გაჭერით შუაზე და გამოუწურეთ წვენი.

2. 150 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში შედგით საცხობ სინზე მოფენილი 1 კგ შაქარი.

3. ღრმა ჯამში მოათავსეთ 1 კგ კურკებამოცლილი, ოთხად გაჭრილი გარგარი, 250 მლ წყალი, 2 სკ ლიმონის წვენი და დოლბანდში გახვეული, გახეხილი ლიმონის კანი, შემოდგით საშუალო ცეცხლზე და
მიიყვანეთ ადუღებამდე, შიგადაშიგ ურიეთ. ხარშეთ 10 წუთი და ჩააყარეთ თბილი შაქარი.

გაგრძელება
5915
ბეჭდვა
მოგვწერეთ თქვენი შეკითხვები და მოსაზრებები
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
მსგავსი სიახლეები
```