გთავაზობთ ფრანგი კულინარის რჩევებსა და რეცეპტს დიასახლისებო, დროა დაიწყოთ ზამთრისთვის მზადება, გთავაზობთ ფრანგი კულინარის რჩევებსა და რეცეპტს უგემრიელესი, ქარვისფერი გარგარის ჯემის მოსამზადებლად:
1. 1 ცალი გახეხილი ლიმონის კანი შეკარით დოლბანდში. ლიმონი კი გაჭერით შუაზე და გამოუწურეთ წვენი.
2. 150 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში შედგით საცხობ სინზე მოფენილი 1 კგ შაქარი.
3. ღრმა ჯამში მოათავსეთ 1 კგ კურკებამოცლილი, ოთხად გაჭრილი გარგარი, 250 მლ წყალი, 2 სკ ლიმონის წვენი და დოლბანდში გახვეული, გახეხილი ლიმონის კანი, შემოდგით საშუალო ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე, შიგადაშიგ ურიეთ. ხარშეთ 10 წუთი და ჩააყარეთ თბილი შაქარი.
გაგრძელება