კვერცხი - 6 ცალი
შაქარი - 160 გრ
თაფლი - 1 სუფრის კოვზი
ფქვილი - 190 გრ
მომზადება:
ათქვიფეთ კვერცხი, შაქარი და თაფლი, სანამ მკვრივი თეთრი მასა არ გამოგივათ - დაახლოებით 10 წუთი. მოცულობით დაახლოებით 4-ჯერ გაიზრდება. შემდეგ ფრთხილად ჩაყარეთ ფქვილი და ქვემოდან ზემოთ აურიეთ.
გამოაცხვეთ 170-180 გრადუსზე. მომზადება ჩხირით შეამოწმეთ და ფორმაშივე გააცივეთ.
მომზადების ალტერნატიული მეთოდი:
ცომი იგივენაირად მოამზადეთ, ხოლო როდესაც გამოცხვება და გაცივდება, დანის პირი გაატარეთ ფორმაის კიდეებზე და ბისკვიტი მაგიდაზე გადმოიღეთ. ბისკვიტი სამ ფენად გაჭერით. ფენებს