ეს ყველაზე სწრაფი ალუბლის ნამცხვარია მსოფლიოში – თან ძალიან გემრიელი
ეს ყველაზე სწრაფი ალუბლის ნამცხვარია მსოფლიოში – თან ძალიან გემრიელი
ბევრ ჩვენგანს უყვარს ალუბლის დესერტები, ის კერძებს განუმეორებელ გემოს ანიჭებს. ამცხვრის გამოსაცხობად დრო ყოველთვის არ გვყოფნის. ეს გამოცდილი დიასახლისი კი გვასწავლის, მარტივად როგორ გამოვაცხოთ არა მხოლოდ ალუბლის, არამედ ამ მეთოდით შეიძლება ბლის, მარწყვის და სხვა ხილის ნამცხვრის გამოცხობაც.

ინგრედიენტები:
600 გრ ალუბალი (ან ბალი, ან მარწყვი)
30 გრ გამლღვალი კარაქი
4 კვერცხი
250 მლ რძე
100 გრ ფქვილი
100 გრ შაქარი
12 გრ ვანილი
მწიკვი მარილი

მომზადება:
ხილს კურკა გამოაცალეთ და ცხიმწასმულ ფორმაზე დაალაგეთ.
აურიეთ ყველა ინგრედიენტი, ათქვიფეთ კარგად და
დაასხით ზემოდან ალუბალს, რომ დაფაროს.
გამოაცხვეთ დაახლოებით 40-45 წუთით 180 გრადუსზე. დავწრილებით იხილეთ ვიდეო
6175
ბეჭდვა
მოგვწერეთ თქვენი შეკითხვები და მოსაზრებები
კომენტარები (1)
eldino
0
ეს ნამცხვარი კი არა ტაფამწვარია.
00:25 / 12-08-2015
მსგავსი სიახლეები

გამოკითხვა
რომელია თქვენი ბავშვის საყვარელი მულტფილმი?