ეს ბლინები შეგიძლიათ დაატკბოთ და ისე მიირთვათ ან ხორცის გულსართი გაუკეთოთ ეს ბლინები შეგიძლიათ დაატკბოთ და ისე მიირთვათ ან მხოლოდ ცალ მხარეს გამოაცხოთ, შიგნით გულსართი (ხორცი, სოკო, ხაჭო)გადაახვიოთ და შემდეგ ზეთიან ტაფაზე შეწვათ. (გამომცხვარი მხარე შიგნით უნდა მოუქციოთ, თეთრი მხარე კი შესაწვავად დაუტოვოთ).
თუ მეორედ შეწვა გეზარებათ, ბლინი ორივე მრიდან გამოაცხვეთ, შაქარი მოაყარეთ და მიირთვით. ასევე უხდება არაჟანი, თაფლი, შოკოლადის კრემი.
მთავარია ბლინები თხელი და რბილი გამოვიდეს.
ინგრედიენტები:
წყალი
4 ჭიქა
კვერცხი
4 ცალი
ზეთი
4 სკ
მარილი
1 ჩკ
ფქვილი