როგორ მოვხარშოთ სწორად და როგორ გავიმარტივოთ გაფცქვნის პროცესი თუკი თქვენი საყვარელი საუზმე მოხარშული კვერცხია ან ხშირად უმატებთ მას სალათებში, აუცილებლად შეგაწუხებდათ ის ფაქტი, რომ მისი ნაჭუჭისგან გათავისუფლება არც ისე მარტივია. ინტერნეტში უამრავი ინფორმაციაა იმის შესახებ, თუ როგორ გავიმარტივოთ მოხარშული კვერცხის გაფცქვნის პროცესი. სამწუხაროდ, ბევრი მათგანი გამოუყენებელი ინფორმაციაა.
მაგრამ არსებობს ერთი ტრიუკი, რომელიც ნამდვილად დაგავიწყებთ ისეთ პრობლემას, როგორიც არის მოხარშული კვერცხის გაფცქვნა.
პირველ რიგში, გაითვალისწინეთ ის, რომ კვერცხი უნდა ჩააგდოთ უკვე ცხელ წყალში.
"ცხელი სტარტი" შესაძლებლობას მოგცემთ, უპრობლემოდ და თანაბრად მოაცილოთ უკვე მოხარშულ კვერცხს ნაჭუჭი. განაგრძეთ კითხვა