"ჯადოსნური ცომი" ანა კოსტავასგან
"ჯადოსნური ცომი" ანა კოსტავასგან
გუშინ ჯადოსნური ცომი გავაკეთე. ლობიანი ხომ გამოვაცხვე, მერე კიდევ ხაჭაპური და ბოლოს, ტკბილი ღვეზელით დავაგვირგვინე. კიდევ დამრჩა, სხვათა შორის.

ნახევრად ფენოვანი და საფუარიანი ცომის მოსამზადებლად დაგვჭირდება:
1 კგ. ფქვილი;
1 ს/კ საფუარი;
2 ს/კ ზეთი;
ცოტა მარილი;
თბილი წყალი (რამდენსაც შეიზელს);
250 გრ. მარგარინი.

მომზადების წესი:
ზემოთ აღნიშნული ინგრედიენტები(მარგარინის გარდა) მოვათავსოთ ჯამში და მოვზილოთ ფაფუკი ცომი.
ცომი, რომ ამოვა გადმოვიღოთ ფქვილმოყრილ მაგიდაზე, გავაბრტყელოთ და წავუსვათ 250 გრ. დარბილებული მარგარინი. გადავკეცოთ კონვერტისებურად და შევდგათ მაცივარში.
ნახევარი საათის შემდეგ კიდევ გავაბრტყლოთ ცომი,
გადავკეცოთ კონვერტისებურად და ისევ შევინახოთ მაცივარში. სასურველია მესამეჯერაც თუ გავიმეორებთ იგივე პროცედურას.
ეს ცომი შეგიძლიათ საყინულეშიც შეინახოთ 1 კვირა.
21397
ბეჭდვა
მოგვწერეთ თქვენი შეკითხვები და მოსაზრებები
კომენტარები (1)
MEGI
2
ამ ცომმა ის ადამიანი გამახსენა, ვინც, ჯერ კიდევ ბავშვს, მასწავლა მისი გაკეთება. გაიხარეთ. სცადეთ და ცოტა არაყიც შეურიეთ(დაახლ. 1ჩ/კ). ოღონდ, არაყთან სოდა უნდა შეამციროთ. არაყი საოცარ სიფაფუკეს ანიჭებს ცომეულს.
19:04 / 22-12-2015
მსგავსი სიახლეები

გამოკითხვა
რომელია თქვენი ბავშვის საყვარელი მულტფილმი?
ყველაზე კითხვადი