მან ცომი მდუღარე ზეთში ჩაასხა და უგემრიელესი ხუჭუჭა ნამცხვარი მიიღო
მან ცომი მდუღარე ზეთში ჩაასხა და უგემრიელესი ხუჭუჭა ნამცხვარი მიიღო
პირველად ეს ტკბილეული გერმანული რეცეპტების წიგნში, 1879 წელს გამოჩნდა. მას შემდეგ ის ნაციონალური დესერტი გახდა. Fუნნელ ჩაკე-მა სახელწოდება განსაკუთრებული მომზადების წესის გამო მიიღო: ცომი ზეთიან თაფაზე წრიული მოძრაობებით გრაფინის საშუალებით უნდა დაასხათ.

ინგრედიენტები:

რძე2 ჭიქა
კვერცხი 2 ცალი
შაქარი 2,5 ს/კ
ფქვილი 2 ს/კ
მარილი 0,5 ჩ/კ
გამაფხვიერებელი 1 ჩ/კ
ვანილის შაქარი
ზეთი
ქაღალდის ხელსახოცი
მომზადების წესი:
დიდ ჯამში ჩაასხით რძე. დაუმატეთ 2 კვერცხი. მიღებულ მასას დაუმატეთ შაქარი და ვანილი
გაგრძელება
3804
ბეჭდვა
მოგვწერეთ თქვენი შეკითხვები და მოსაზრებები
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
მსგავსი სიახლეები
```