ხორცის ყველაზე გემრიელი რულეტი
ხორცის ყველაზე გემრიელი რულეტი
მომზადების წესი:

ხახვთან ერთად მოვთუშოთ პატარა კუბიკებად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, შემდეგ დავამატოთ ასევე კუბიკებად დაჭრილი პომიდორი, ნიორი, მწვანილი და ბოლოს, დავაგემოვნოთ მარილითა და შავი პილპილით.
ავიღოთ საქონლის ხორცის 6 თხელი ნაჭერი და დავბეგვოთ კარგად, შემდეგ დავაფინოთ სიგრძეზე ლამაზად (ერთი მეორეზე გადადებით), მოვაყაროთ ცოტა მარილი, შავი პილპილი, მასზე მოვათავსოთ ყველის თხელი ნაჭრები და წინასწარ მომზადებული ბოსტნეული. გადავახვიოთ რულეტივით და შევწვათ ღუმელში.
mshoblebi
ანა კოსტავა
6548
ბეჭდვა
მოგვწერეთ თქვენი შეკითხვები და მოსაზრებები
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
მსგავსი სიახლეები
ყველაზე კითხვადი
გამოკითხვა
რომელია თქვენი ბავშვის საყვარელი მულტფილმი?