თითქოს ყველამ იცის ამ ტრადიციული კერძის მომზადება, თუმცა თუ ამ წესით მოამზადებთ, მეორე დღეს განსაკუთრებით გემრიელი იქნება თითქოს ყველამ იცის ამ ტრადიციული კერძის მომზადება, თუმცა თუკი აჯაფსანდალს ამ წესით მოამზადებთ, ის მეორე დღეს განსაკუთრებით გემრიელი იქნება. დიახ, არა პირველ დღეს, არამედ მეორე.
ინგრედიენტები:
ბადრიჯანი 1 კგ
პომიდორი 500 გ
ბულგარული წიწაკა 500 გ
ხახვი 250 გ
სტაფილო 250 გ
მწარე წიწაკა, მწვანე 1 ცალი
ნიორი 1 თავი
მწვანილი ( ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი) თითო კონა
ხმელი სუნელი, ქინძი, ყვითელი ყვავილი
მარილი და პილპილი გემოვნებით
ზეთი იხილეთ მომზადება