გთავაზობთ ტრადიციული და ყველასათვის კარგად ცნობილი კერძის მომზადების განსხვავებულ ვარიანტს! გთავაზობთ ტრადიციული და ყველასათვის კარგად ცნობილი კერძის მომზადების განსხვავებულ ვარიანტს! ღუმელში მომზადებულ ტოლმას უდავოდ განსხვავებული და ძალიან არომატული გემო აქვს.
ინგრედიენტები:
კომბოსტო 1 საშუალო თავი
შერეული ხორცის ფარში 150 გ
ბრინჯი 50 გ
ხახვი 1 პატარა თავი
სტაფილო 1 ცალი
წყალი 100 მლ
ზეთი
მარილი და პილპილი
მოსასხმელი
გახეხილი ყველი 100 გ
პომიდორი 2 ცალი
კამა და ოხრახუში
ნიორი 3-4 კბილი
არაჟანი 30 გ
მარილი და პილპილი
ტაბულა
მომზადება:
მოწალეთ კომბოსტო, მოაცილეთ ფრთხილად ფურცხლები, ისე, რომ არ დააზიანოთ.
მოხარშით ბრინჯი (ოღონდ არა ბოლომდე). დაჭერით წვრილად ხახვი, გახეხეთ წვრილად სტაფილი. მოხარშულ და გაცივებული ბრინჯი შეურიეთ ფარშს, შეანელეთ მარილითა და პილპილით.