სტაფილოსა და ბრინჯის სუპ-პიურე - 6 თვიდან
სტაფილოსა და ბრინჯის სუპ-პიურე - 6 თვიდან
ინგრედიენტები:
რძე - 50 მლ.
ბრინჯი - 25 გრ.
სტაფილო - 100 გრ.
კარაქი - 5 გრ.
შაქარი
მარილი 

მომზადება:
კარგად გაწმენდილი და გარეცხილი სტაფილო დაჭერით პატარა კუბებად, ჩაყარეთ ქვაბში, დაასხით მდუღარე წყალი, დაამატეთ კარაქი და შაქარი, დააფარეთ თავსახური და მიიყვანეთ ადუღებამდე. შემდეგ ჩაუმატეთ ბრინჯი და ადუღეთ 45-50 წთ. პერიოდულად ურიეთ. მოხარშული სტაფილო და ბრინჯი გაატარეთ ბადეში. მიღებულ მასას დაუმატეთ ცხელი რძე სასურველ სისქის მიღებამდე. გემოვნებით დაუმატეთ მარილი.
6006
ბეჭდვა
მოგვწერეთ თქვენი შეკითხვები და მოსაზრებები
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
მსგავსი სიახლეები
```