საშიში სიის "წევრები" - ეს სია ყველას უნდა ჰქონდეს
ხშირად ვსაუბრობთ იმაზე, თუ რომელი პროდუქტებია მავნებელი, რამდენ კონსერვანტს, დანამატს, საღებავს და ათასგვარ არაეკოლოგიურ ნივთიერებას შეიცავს მაღაზიებში გამოტანილი სასუსნავები. მაგალითად, ძეხვეულს ძალიან ხშირად ამზადებენ არა ხორცის, არამედ სოიოს ცილისგან (გენმოდიფიცირებული სოიოს), რომელსაც ამატებენ ფქვილს, სახამებელს, ემულსიას და ათასგვარ დანამატს. თუ ჩავუღრმავდებით, ბევრი პროდუქტის "სამზარეულო" გაგვაოგნებს.
ამჯერად გთავაზობთ საინტერესო ინფოგრაფიკას, თუ რომელი პროდუქტების ამოღება ღირს სრულიადაც, სამომხმარებლო კალათიდან და მიზეზებსაც, თუ რატომ. დასკვნები თავად გამოიტანეთ.
ასევე იხილეთ: ყველაზე საშიში პროდუქტები ბავშვებისთვის