როგორ "გავაბევროთ" ხორცის ფარში გემრიელი კატლეტებისთვის - მშობლები

როგორ "გავაბევროთ" ხორცის ფარში გემრიელი კატლეტებისთვის

2022-09-06 15:01:27+04:00

ხორცის ფარშს, როგორც წესი, პურის დამატებით "აბევრებენ". თუმცა ამით ხორცის გემო იკარგება. გატარებულ ხორცზე წიწიბურის დამატება კი ხორცის გემოს აუმჯობესებს.  ჩვენ გასწავლით წვნიანი, სურნელოვანი, ოქროსფერი კსტლეტების დამზადებას წიწიბურის დამატებით.

ინგრედიენტები:
  • 300 გ. გატარებული ხორცი
  • 200 გ. წიწიბურა
  • 1 საშუალო ხახვი
  • 1 კვერცხი
  • სანელებლები გემოვნებით
  • მცენარეული ზეთი შესაწვავად
მომზადება:
წიწიბურას დაასხით მდუღარე წყალი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან. ბურღული უნდა იდგეს 30 წუთის განმავლობაში. დააფარეთ თავსახური და დაიწყეთ შეზავება. განაგრძეთ კითხვა