ხახვი დიდი ხნით ინახება, მაგრამ ადამიანების უმეტესობა შეცდომას უშვებს, როცა მას სამზარეულოში ინახავს. ამის გამო ხახვი დროზე ადრე რბილდება და ლპობას იწყებს.
ხახვი დიდი ხნით ინახება, მაგრამ ადამიანების უმეტესობა შეცდომას უშვებს, როცა მას სამზარეულოში ინახავს. ამის გამო ხახვი დროზე ადრე რბილდება და ლპობას იწყებს.
ხახვი, ისევე როგორც ყველა ბოსტნეული, არასოდეს უნდა ინახებოდეს სამზარეულოში, რადგან მაღალი ტემპერატურა ხახვის სახამებელს ბევრად უფრო სწრაფად გარდაქმნის შაქრად. კულინარიის ექსპერტი და Little House Living-ის დამფუძნებელი, გვიზიარებს, რომ მაცივრის ნოტიო გარემო ასევე იწვევს ხახვის სირბილეს და ნაადრევად გაფუჭებას.
თუ ხახვი ინახება გრილ, მშრალ გარემოში, შეძენიდან სამ თვეზე მეტი ხნის განმავლობაში უპრობლემოდ უნდა გაძლოს. ხახვი ყოველთვის უნდა ინახებოდეს კარადაში ან უჯრაში.